ANĐELA ZA MENE VIŠE NE POSTOJI! Nakon raskida Zvezdana i Đuričićeve, Moka PROGOVORIO o PRIVATNIM DETALJIMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2023, 15:14

"ANĐELA ZA MENE VIŠE NE POSTOJI!" Nakon raskida Zvezdana i Đuričićeve, Moka PROGOVORIO o PRIVATNIM DETALJIMA

"Nije ispala minimalno kulturna!"

Moka Slavnić, otac bivšeg zadrugara, Zvezdana Slavnića, primio je njega i njegovu, sada bivšu devojku, Anđelu Đuričić, u svoj dom nakon diskvalifikacije.

Međutim, nedugo nakon diskvalifikacije, Zvezdan i Anđela su raskinuli svoju vezu, te s eona vratil u Crnu Goru kod svojih roditelja.

Moka je u medijima javno podržavao vezu Anđele i Zvezdana, međutim, kako je rekao za "Blic", duboko se razočarao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Đuričićevu:

- Ja sam stariji čovek i volim da to bude dostojanstveno, bez svađa i bez foliranja kako je to bilo. To su stvari koje se drže među 4 zida, imali smo prilike da vidimo gospođicu Anu u Zadruzi koja je to radila kako to ružno izgleda - iskreno kaže Slavnić pa dodaje:

- Anđela lično za mene više ne postoji. Ne zameram joj niti imam pravo da joj zamerim ako želi da bude sa drugim dečkom. Zašto ne postoji? Ne postoji zato što nije ispala minimalno kulturna da se javi, ne mora čak ni da mi se zahvali. Svi su videli i svi znaju šta sam uradio za oboje, pogotovo za nju. Što se tiče njenog dečka tj. izbora, želim joj sve najbolje. Mlada je i ima prava da ide svojim putem, ali za to uvek postoji stil i način. Moraš da budeš šmeker, a ne seljak. - rekao je Zvezdanov otac za pomenute medije.

Odnos Zorana Moke Slavnića i Ane Ćurčić i dalje je prilično zategnut, a nakon što je drugoplasirana učesnica "Zadruge 6" javno u emisiji bivšeg svekra nazvala "s*ksualnim manijakom", te da za ove tvrdnje ima i dokaze, reagovao je i nekadašnji košarkaš.

- Pa nije loše da budem s*ksualni manijak... Ako mene u mojim godinama to još interesuje, nije loše. Ona kaže da ima dokaze da sam ja manijak? Meni to, kao muškarcu, može samo da prija. Nemam ništa protiv da ako se dvoje ljudi posvađaju i onda iznose prljavštine jedno o drugom, ako je to istina, ali ako su u pitanju teške laži... - kaže Moka.

- Ona je teški tabletoman i priznala mi je to. Ja sam bio "crkva" u kojoj se molila pre nego što je ušla u "Zadrugu", a sad hoće da me tuži jer sam s*ksualni manijak? U odnosu na nju ili na nekog drugog? To je samo nastavak onog nesretnog trotonca koji je hteo da me uvredi. Njena lažna kuma je naposletku rekla da nije tako mislila za sve ono što je pričala da sam "tatko bez patko" ili ne znam šta - dodao je Slavnić.

- Bila je situacija kada sam ja jednoj voditeljki poslao komplimente, pa sam pitao Anu, kao prijatelja i ćerku šta misli o tome. Ona mi je rekla da to izgleda kao udvaranje, ali staromodno. Ja sam joj odgovorio da i volim da budem staromodan, iako se nisam udvarao nego sam samo slao komplimente.

- Ana se služi velikim lažima. Osim što je rekla da sam manijak, rekla je i da sam ego triper, ako ona uopšte zna šta to znači pošto sam ja ostvaren čovek. Rekla je da sam loš deda, a nije rekla da sam našao posao njenoj ćerki i da sam unuku svakog vikenda posle škole vodio u zoološki vrt. Ona je za mene obični šljam - poručio je otac Zvezdana Slavnića.

- Malo je reći da je šljam. Ona je na tabletama, pa ne zna šta priča. To je jedna zla žena - zaključio je Zoran za "Hype".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"STOPALA KAO ČAMCI" Anđelu Đuričić ismevaju na mrežama, nastao haos zbog nove objave, ona skočila da se brani: "LJUDI, ŠTA VAM JE?"

Izvor: Blic, 08.Jul.2023

Kontroverzna bivša rijaliti učesnica Anđela Đuričić nakon raskida sa Zvezdanom Slavnićem vratila se kod svojih roditelja u Crnu Goru.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.