Izvor: Blic, 08.Jul.2023, 14:39

"MORAŠ DA BUDEŠ ŠMEKER, A NE SELJAK" Moka Slavnić progovorio o 23 godine starijem dečku Anđele Đuričić i poručio: "Ona za mene više ne postoji"

Bivša košarkaška legenda Zoran Moka Slavnić, oglasio se za “Blic” nakon saznanja da bivša devojka njegovog sina Zvezdana, kontraverzna rijaliti učesnica Anđela Đuričić ima novog dečka koji je stariji od nje 23 godine.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"ANĐELA ZA MENE VIŠE NE POSTOJI!" Nakon raskida Zvezdana i Đuričićeve, Moka PROGOVORIO o PRIVATNIM DETALJIMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2023

"Nije ispala minimalno kulturna!"..Moka Slavnić, otac bivšeg zadrugara, Zvezdana Slavnića, primio je njega i njegovu, sada bivšu devojku, Anđelu Đuričić, u svoj dom nakon diskvalifikacije...Međutim, nedugo nakon diskvalifikacije, Zvezdan i Anđela su raskinuli svoju vezu, te s eona vratil u...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.