ANĐELA UHVAĆENA U LAŽI! Koja količine sramote, sve se vidi na licu - Zvezdan je naterao...

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2023, 09:52

ANĐELA UHVAĆENA U LAŽI! Koja količine sramote, sve se vidi na licu - Zvezdan je naterao...

Poseban zahtev je imao za svoju devojku, ali nije prošlo kako se nadala.

Anđela Đuričić je, prema mišljenju brojnih gledalaca, uhvaćena u laži!

Naime, ona se sinoć sredila od glave do pete, kako bi u emisiji "Pitanja gledalaca" blistala, međutim ubrzo je na zahtev svog dečka Zvezdana Slavnića promenila odevnu kombinaciju.

Ona je crveni satenski kratki top i komplet pantalone zamenila crnom, širokom trenerkom, a kada ju je drugarica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ana Spasojević upitala zašto se iznenada presvukla, Anđela je odgovorila da joj je "hladno", te da je "dobila, pa ne želi da se prehladi".

Fanovi su odmah pokrenuli lavinu komentara, jer kako kažu, Zvezdan joj je malo pre toga zamerio što je "provokativno obučena", a čini se da Anđela želi to da sakrije od drugih kako bi svoju vezu i odnos sa dečkom predstavila idealnim.

Detaljnije pogledajte na snimku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.