ANĐELA UDARILA NA PRODUKCIJU Čitavo moje učešće su pravili LAŽNE PRIČE! Đuričićeva ih optužila da IZMIŠLJAJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2023, 09:47

ANĐELA UDARILA NA PRODUKCIJU "Čitavo moje učešće su pravili LAŽNE PRIČE!" Đuričićeva ih optužila da IZMIŠLJAJU

Šok nad šokovima!

Anđela Đuričić vratila se iz Crne Gore u Beograd, što je odmah objavila na svom Instagram profilu.

Kasnije tog dana, Đuričićeva je prokomentarisala vest koja je šokirala sve, a to je da je ona uhapšena. Ona je objasnila da je dobila kaznu i da nije uhapšena, ali je zato optužila Pink da šire laži.

- Pink i dotični novinari, kao što su čitavo moje učešće pravili lažne priče, tako i sada pokušavaju da naprave >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << lažne priče, ali pravo da vam kažem, nešto me to i ne zanima preterano, zato što znam da je obična kazna u pitanju. Oni su napisali da sam uhapšena, a ja čitav dan snimam lajv na TikToku. Mislim kada lažeš, budi bar malo originalniji - rekla je Anđela, pa dodala:

- Neću vam odgovarati na pitanja o Zadruzi i zadrugarima, džaba ih postavljate, možete ih postavljati do sutra! Ne želim da komentarišem ljude koji su ostali iza mene!

A post shared by @samo.realno6

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.