ANĐELA PREKINULA PRENOS UŽIVO! Bivša zadrugarka OTKRILA previše, OVO se sa parom dešava IZA kamera!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jun.2023, 22:55

ANĐELA PREKINULA PRENOS UŽIVO! Bivša zadrugarka OTKRILA previše, OVO se sa parom dešava IZA kamera!

Novi blam pred kamerama!

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić postali su veoma aktivni na društvenim mrežama, gde svakodnevno snimaju lajv i odgovaraju na pitanja pratilaca.

Anđela je vodila glavnu reč i snimala lajv dok je bila sa Zvezdanom u automobilu. Najpre se zahvalila "Bungiš timu", koji je, kako ona kaže, prepoznao njihovu ljubav baš onakvu kakva ona jeste.

- Mi se smejemo hejt komentarima, ja kažem Zvezdanu da ne čita, ali on se zaista >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smeje. Hvala Bungiš timu, koji su uz nas, iako nam nisu svi postupci bili najbolji, ali oni su prepoznali našu ljubav onakvu kakva jeste - govorila je Anđela.

Đuričićeva je pričala kako u vezi sa Zvezdanom nikada nije bila srećnija, a čini se da nešto ipak ne štima. Ubrzo je diskvalifikovana zadrugarka shvatila da je kamera zabeležila i ono što ona nije želela, pa je uveličala lice i odmah prekinula lajv.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.