ANĐELA ODLAZI U CRNU GORU KOD RODITELJA! Zvezdan upoznaje Đuričiće - zadrugarka se plaši reakcije porodice

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2023, 22:52

ANĐELA ODLAZI U CRNU GORU KOD RODITELJA! Zvezdan upoznaje Đuričiće - zadrugarka se plaši reakcije porodice

Ovo su svi detalji njihovog susreta!

Bivša rijaliti učesnica Anđela Đuričić, koja je izbačena zbog nasilnog ponašanja, nedavno je posetila svoju porodicu u Crnoj Gori i vratila se odmah sutradan, a kako tvrde mediji, ovog puta će duže vreme boraviti sa najmilijima.

Naime, o Crnogorkinom odnosu sa roditeljima dosta se spekulisalo. Tokom njenog boravka u "Zadruzi", ali i po izlasku, mediji su tvrdili da Anđelini roditelji ne žele da čuju za njenu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vezu sa Zvezdadom Slavnićem, kao i da se stide svoje ćerke zbog svega što im je piredila pred kamerama.

Đuričićeva je pre nekoliko dana otputovala u Crnu Goru, ali se odmah sutradan vratila u Beograd, što je po mnogima bilo dokaz da porodica Đuričić ne podržava Anđelino ponašanje. Međutim, za nekoliko dana će, kako tvrdi "Telegraf", ponovo otići kod roditelja u Herceg Novi i ovog puta će se tamo zadržati malo duže.

- Anđela je dole provela samo 24 sata, morala je zbog obaveza da se vrati. Rekla mi je da je bila mnogo uzbuđena, pomalo i uplašena i da celu noć nije spavala. Roditelji koliko god ljuti, naravno da su jedva čekali da vide svoje dete. Podrazumeva se nije prošla i bez pridika, i celu noć je razgovoarala sa njima. Majka je posebno bila emotivna kada ju je ugledala - otkrio je izvor, pa nastavio:

- Za nekoliko dana ide ponovo, samo što će sada provesti više vremena dole, nekih pet do šest dana je planirala. Malo da odmori, ali i da provede vreme sa roditeljima i bratom - tvrdi izvor i dodaje da ima u planu da i Zvezdana upozna sa roditeljima:

- Još ne znaju da li će i Zvezdan sa njom, mada mislim da neće jer je još to sveže za njih. Planira svakako da u toku leta upozna Slavnića sa majkom i ocem. Nisu tačne priče da je loše dočekana, naravno ima različitih ljudi, neke komšije su joj dale podršku, neki je osuđuju, ali sve je okej.

BONUS VIDEO: Ana Ćurčić: Sa Zvezdanom još nisam raščistila! Ućutkivali su me!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.