ANĐELA I MATEJA NASMEJALI CELU BELU KUĆU: Ispričali svoja iskustva o s*ksu za jednu noć - HIT!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Feb.2022, 15:57

ANĐELA I MATEJA NASMEJALI CELU BELU KUĆU: Ispričali svoja iskustva o s*ksu za jednu noć - HIT!

Priča kao film.

U Zadruzi je upravo počela još jedna epizoda emisije "Sprrrdnja", a domaćini Marko Janjušević Janjuš i Stefan Karić ugostili su Anđelu Đuričić i Mateju Matijevića, koji su otkrili svoje stavove o vezi za jednu noć.

- Naravno da mi se desilo, slučajno dođe do toga, neprijatno mi je malo da pričam o tome - priznao je Mateja.

- Ja to ne osuđujem, ali nisam pristalica toga, imala sam dve veze, ne podržavam te stvari. Ako će se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << neko srećno osećati zbog toga, neka to radi. Nisam neko ko bi to radio i ko oseća potrebu za tim. Ako je neko to već radio, neka zadrži za sebe, meni je poniženje da devojka kaže kako je radila nešto, a muškarac neće to da prizna - rekla je Anđela.

- Nekako, nama muškarcima se to prašta, to je uobičajena pojava, ima tu neku fazu. A što se žena tiče, mi svi gledamo da j... a da ženimo nevine. Ne znam ni koliko je to fer sa naše strane - dodao je Matijević.

- Ja sam imala drugaricu, koja je imala se*s na jedno veče, ali mi se ne družimo više. To je najjača priča ikada, neka devojka iz Beograda. Od moje sestre drug, on je ovde studirao i upoznao se sa nekom plavušom, san je devojka, bogata, sve. Oni stupe u vezu, veza traje 4 godina. On provali da troši previše goriva, da sa kilometražom nešto nije okej i on zove taksi, krene da je prati. Ona ide na potpuno drugu destinaciju. Otvaraju se vrata, ona ga cmače, ljubi, nastaje opšti haos. Ona je njemu rekla da se zove Marija, a čuje tog lika da je zove Jelena. Skapirali su da se devojka ne zove ni Marija, ni Jelena, uzeli su joj telefon i novčanik i nađu joj tri lične karte - prepričala je Anđela.

Detaljnije pogledajte na snimku ispod:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.