ANĐELA HOĆE ZABRANJENO VOĆE?! Starleta VOLI SAMO OPASNE MOMKE, nije odolela Zvezdanovom PRIJATELJU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2023, 08:58

ANĐELA HOĆE ZABRANJENO VOĆE?! Starleta VOLI SAMO OPASNE MOMKE, nije odolela Zvezdanovom PRIJATELJU!

Poslala mu ovu poruku javno!

Bivši zadrugar Zvezdan Slavnić izašao je na ručak sa Davidom Romanom, koji je ljudima iz kriminalnog miljea 90-ih i svim gradskim vucibatinama poznatiji kao David Čuburac.

Kao i Slavnić, i David je nekada bio poznat kao "žestok momak sa beogradskog asfalta", a njegovo uskrsnuće u žižu javnosti dogodilo se kada ga je Kristijan Golubović pozvao kao gosta svoje emisije, a tada je on tvrdio da rijaliti format >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne prati.

Dok su se Slavnić i njegov kompanjon provodili, Anđela Đuričić držala je naravno držala uživo prenos na TikTok profilu, pa se tom prilikom i obratila Čuburi.

Kako su starleti koja pokušava da postane voditeljka preneli, Čubura ju je hvalio u razgovoru sa Zvezdanom, zbog čega je ona imala potrebu da mu se zahvali javno.

- Evo, neko piše: ,"Čubura te baš hvali", hvala mu, pozdrav za njega - rekla je Anđela.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.