ANASTASIJA OTKRILA ZBOG ČEGA JE CECA PLAKALA NA ROĐENDANU: To nam je BOLNA TAČKA i meni su krenule SUZE (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Maj.2022, 22:46

ANASTASIJA OTKRILA ZBOG ČEGA JE CECA PLAKALA NA ROĐENDANU: "To nam je BOLNA TAČKA i meni su krenule SUZE" (VIDEO)

Emotivni trenutak koji je dirnuo celu porodicu

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović pojavila se na Informerovoj žurci u veoma zanimljivoj, cvetnoj kombinaciji.

Cecina ćerka bila je vidno raspoložena i nasmejana i sa medijima je podelila utiske sa rođendana.

Na naše pitanje zbog čega je njena majka Svetlana Ražnatović zaplakala na proslavi, Anastasija nam je rekla:

- Zaplakala je zbog slike mene i oca, to me je stvarno raznežilo, kao i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nju... To je normalno jer je to naša bolna tačka, ali predivan gest - rekla je Tasa i dodala...

- Mnogo volim svoj rođendan i svake godine kažem da neću da slavim, ali se predomislim. Ove godine je bilo fantastično, jedna od boljih žurki u mom životu. Svi su se divno proveli, dobila sam pregršt poruka, Nemanja se takođe super proveo - otkrila je pevačica i priznala da je najbolja žurka u njenom životu ipak bila Veljkova svadba.

Na pitanje kako reaguje na loše naslove o njoj i da li joj je bitno samo da bude lepa slika u novinama, Ražnatovićeva je rekla:

- Nije svaka reklama dobra reklama, neki se bave time da po svaku cenu budu u novinama, pa i po lošem, meni je to bezveze. Svako neka radi šta hoće, ali ja to ne volim. U poslednje vreme me ništa nije zabolelo, hvala vam na tome. Meni se divne stvari dešavaju, veza, nastupi... Nije bilo loših trenutaka - istakla je mlada zvezda, a celu izjavu i šta je to imala da kaže o svom bratu Veljku, poslušajte u videu.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"TO JE CELOJ PORODICI BOLNA TAČKA" Anastasija progovorila o rođendanu, a ovako je reagovala na pitanje o VERIDBI sa Gudeljom

Izvor: Blic, 30.Maj.2022

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović pojavila se na jednom prestoničkom događaju, gde je progovorila o svojoj proslavi rođendana, kao i poklonu koji je dobila od dečka, fudbalera Nemanje Gudelja.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.