ANA VOLI ZVEZDANA! Boki Simić raskrinkao bivši par U jednom momentu sam pomislio da su se sve DOGOVORILI

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jun.2023, 21:07

"ANA VOLI ZVEZDANA!" Boki Simić raskrinkao bivši par "U jednom momentu sam pomislio da su se sve DOGOVORILI"

Svake srede u 20 časova, emisija "Između dve vatre".

U novom izdanju emisije "Između dve vatre", autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbija Danas gostovao je bivši zadrugar Bojan Simić Boki.

Bojan je bez dlake na jeziku komentarisao svoj odnos sa bivšom suprugom i pevačicom Ivanom Šašić, pa se dotakao i aktuelnog ljubavnog para Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić, za koje je rekao da je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mišljenja da nemaju budućnost.

On je otkrio u emisiji da je Ivana tražila zabranu prilaska iako se on u tom momentu nalazio u Beloj kući.

Bojan je za naše kamere govorio i o situacijama u Beloj kući koje su mu bile sumnjive i kontradiktorne, pa je u par navrata pomislio da su se Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić dogovorili pred ulazak u rijaliti.

Bivši zadrugar je otkrio da smatra da Ana ui dalje ima emocije prema Slavniću.

Klikom na link ispod ovog teksta pogledajte tizer šta vas očekuje u sredu u 20h kada možete pogledati ceo razgovor sa bivšim zadrugarom Bojanom Simićem Bokijem.

Klik ovde da pogledate TIZER EMISIJE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"ZVEZDAN I ANĐELA NEĆE OSTATI ZAJEDNO!" Bivši zadrugar šokirao, pa raskrinkao Anu "Ušla je da pokaže njegovu DRUGU STRANU"

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jun.2023

Svake srede u 20 časova, emisija "Između dve vatre"...U novom izdanju emisije "Između dve vatre", autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbija Danas gostovao je bivši zadrugar Bojan Simić Boki...On je otkrio u emisiji da je Ivana tražila zabranu prilaska...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.