ANA RASKRINKALA ZVEZDANOVOG ŠPIJUNA! Saznala ko mu sve prenosi, pa napravila haos: Samo Bulić mi je bitan!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2023, 16:51

ANA RASKRINKALA ZVEZDANOVOG ŠPIJUNA! Saznala ko mu sve prenosi, pa napravila haos: "Samo Bulić mi je bitan!"

Pale maske, Ćurčićeva saznala ko joj je lažni prijatelj u Beloj kući.

Zorica Marković pozvala je Jovanu Tomić Matoru kako bi zajedno sa njom i Anom Ćurčić porazgovarala o Zvezdanu Slavniću i tome što je prenela njeno slanje poruka Aci Buliću.

Ana je raskrinkala Matoru kao Zvezdanovog špijuna, te naglasila da joj je Slavnić nebitan. Istakla je da joj je bitan samo Aca Bulić.

- Htela sam da se ogradim, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rekla sam da sam se osetila neprijatno. On kaže: "U redu" - rekla je Matora.

- Ti si njemu prenela da sam ja rekla Pjeru da kontaktira Acu, da on kontaktira moju decu. Ja ne pričam ništa lično tebi - rekla je Ana.

- Ja sam to uradila kao da zna da sam bila tamo. Zamisli da je neko rekao: "Zvezdane, njih dve su bile tamo i pričale" - rekla je Tomićeva.

- Pošto sam ja ukapirala da se ti družiš sa ljudima koji su jako pametni, namazani i uticajni. Kada izuzmeš rijaliti, shvataš da moja i Zvezdanova priča nije rijaliti. Ja vidim da ti pamtiš svaku rečenicu, onda je logično da u ovoj teškoj situaciji upališ mozak i shvatiš da nije rijaliti i da to ima mnogo veliku težinu, a da se taj čovek već dva tri meseca ovde, ni kriv ni dužan, provlači. Meni je jako bitno da ta priča stane. Počela je da ga provlači Miljana Popović, nebitni ljudi - rekla je Ana.

- Ja sam htela da kažem da si ti mene zamolila da ništa loše, ni u jednom kontekstu nije rekao - rekla je Matora.

- Ja ti ne kažem da te krivim. Najnebitnija si ti u ovoj priči, pogotovo što ti tog čoveka poznaješ. Onda mi je normalno, kada isključiš rijaliti, jer je ovo meni moj život 20 posto, si trebala da kažeš sve to, ali da izuzmeš da pominješ čoveka, pominješ moju decu. Trebala si, po meni da kažeš: "Ana je bila sa mnom, preko mog zajedničkog druga je...". Nebitan je meni Zvezdan, meni je bitan Aca, boli mene du*e za Zvezdana - rekla je Ana.

- On meni kaže da je on živeo sa tobom toliko dugo i da zna kako je tekla situacija i kako jeste - rekla je Matora.

Detaljnije pogledajte u videu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.