ANA KORAĆ JANJUŠU TRAŽI NOVU ŽENU - biće mu KUMA Mora da ostavi psihopatu Evo kako je protekao susret

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2021, 22:38

ANA KORAĆ JANJUŠU TRAŽI NOVU ŽENU - biće mu KUMA "Mora da ostavi psihopatu" Evo kako je protekao susret

Nabacuje mu drugarice?

Ana Korać je rešila da svom bivšem cimeru i prijatelju Marku Janjuševiću Janjušu nađe novu ženu i nudi se da mu bude kuma na drugom venčanju.

Starleta i bivši košarkaš nedavno su obnovili kontakt, koji je kako Koraćeva kaže čist prijateljski.

- Neću ići sa njim na odmor, on se samo šalio. Moram da mu nađem neku devojku, samo da ostavi psihopatu Maju, samo da nije sa njom. Sve drugarice su mi lepe, neka će mu se sigurno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svideti. A kada mu ja nađem ženu, ja ću i da mu kumujem na svadbi - rekla je Ana, pa dodala:

- Maja i dalje juri Janjuša, opsednuta je njime, ali i mnome. Za sada nisam tražila pomoć policije, ali nikada se ne zna... Stalno gleda šta sam obukla, pa me kopira. Ne planiram za sada još neke operacije na telu, ali kada budem htela, sigurno će i Maja hteti da ih uradi - zaključila je Ana.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.