Izvor: Scandal.rs, 23.Nov.2019, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANA KORAĆ I DAVID DRAGOJEVIĆ DAJU 200.000 EVRA ZA KUĆU NA DEDINJU: OTKRIVENO ODAKLE IM NOVAC ZA OVAJ LUKSUZ!

Bivši učesnici rijalitija “Zadruga ” Ana Korać i David Dragojević ovih dana sa agentom za nekretnine gledaju kuće na Dedinju, pošto su odlučili da kupe jednu baš u ovom naselju. Naime, David Dragojević verio se sa izabranicom Anom Korać u Istanbulu nedavno, a tu nije kraj lepim događajima u životima ovih rijaliti zvezda. Kako saznajemo, The post ANA KORAĆ I DAVID DRAGOJEVIĆ DAJU 200.000 EVRA ZA KUĆU NA DEDINJU: OTKRIVENO ODAKLE IM NOVAC ZA OVAJ LUKSUZ! appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Nekretnine

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ANA REKLAMIRA KUPAĆE, A DAVID PRODAJE GIROS! Traže kuću od 200.000 EVRA, ali samo pod ovim USLOVIMA! Evo gde će živeti!

Izvor: 011vodič.com, 23.Nov.2019

Koraćeva i Dragojević trenutno žive u Novom Beogradu u stanu koji rentira Ana, a tamo im je više nego dobro. Ipak, rešili su da obezbede zajednički krov nad glavom, te ovih dana gledaju kuće po Beogradu. Najviše se interesuju za one na Dedinju i spremni su za nekretninu da daju čak 200.000...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.