ANA JE BILA SAUČESNIK U SVEMU: Zvezdan propevao o toksičnom životu sa bivšom - Nije mi dozvoljavala da odem!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2023, 01:23

ANA JE BILA SAUČESNIK U SVEMU: Zvezdan propevao o toksičnom životu sa bivšom - Nije mi dozvoljavala da odem!

Uveren je da mu sprema uništenje!

Rijaliti učesnik, Zvezdan Slavnić prvi je došao u "Šiša bar" kako bi razgovarao sa voditeljem Markom Đedovićem.

On je otvoreno progovorio o sukobima koje je imao sa bivšom nevenčanom suprugom Anom Ćurčić i problemima u vezi sa sadašnjom devojkom, Anđelom Đuričić.

- Stvari koje ću te pitati su moj utisak i da mi kažeš da li sam stekao dobar utisak. Imam utisak da ste Ana i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ti bili u dva različita braka, pričao si o njoj sve najbolje, a sad slušamo da si neko ko je kockao i lutao, radio ovakve i onakve stvari. Šta je istina? Je l' učestvovala u svemu? - pitao je Marko.

- Ja stojim iza nekih stvari koje sam govorio o njoj, ali sam stao i bilo mi je da bilo šta ružno kažem mi nije bilo na pameti. Najgore je što ni ne znam šta je pričala jer sam uglavnom izletela odande, ona priča do pola, a nema početka ni kraja, samo sredina. Da, bila je saučesnik u svemu. Kockali smo zajedno, imali smo toksičnu vezu i divne periode. Ne mogu da kažem da sam joj prva toksična veza, ali zbunjen sam i ne znam čemu to sve, ali sma je 100 puta kroz neke stvari rekla te stvari da je tu bila. Ja ne znam što se ona selektivno objašnjava neke stvari, toksično, divno, kockali smo se, provocirala me je i ja sam nju. Dok ona nije ušla moje ponašanje nije bilo ovakvo, provokacijama kao da se vraćamo u našu vezu i tako deluje - govorio je Zvezdan.

- Stiče se utisak kao da je gajila taj toksičan odnos? - pitao je voditelj.

- Ja jesam kao što ona kaže bio povučem i da neke stvari nisam radio, povukao sam se i samo sam mogao da odem u inostranstvo, ali ona nikad nije davala da odem. Tim dajem odgovor da jeste tako bilo - rekao je Slavnić.

- Da li je nekad išla sa tobom u inostranstvo? - pitao je Marko.

- Išla je, ali ne tim povodom - dodao je on.

- Da li te Ana poznaje i zna kad ćeš kako da reguješ? - pitao je Marko Đedvoić.

- Ona me jedina i poznaje, takva je bila i napolju. Ona je znala da mi pritiska dugmiće, ni ovde joj ne treba mnogo da budem isprovociran, tako sam i bilion puta napolju. Ona zna sve ono što ne volim i što je delila mišljenja, sad može. Ja ne mogu da kažem da nije bilo ljubavi i da nije postojalo sa moje strane. Ja sam rekao da sam bio neveran, ona je oprštala. Nije se desilo prvi put - pričao je Slavnić.

- Da li imaš utisak da te Ana namerno provocira? - pitao je Marko.

- U početku sam bio svestan njene boli i tad kad sam pričao sa njom mislim da nije svesno, kao što sad radi. Ja mislim da je pre dve večeri svesno uradila dve stvari. Isprovocirala me je, otišla da legne, ona me je čekala da se vratim. Svaka njena reč i stvari koje zna da ja ne bih uradio i da ne bih izgovorio neke stvari. Osećam se opet vezan lisicama, jer zna da neću iznositi stvari. Ona zna da neću ništa reći, a ona to radi. Kao što sam govorio da sam bio njen taoc dugo godina. Ona jeste kopala i borila se za nas, a ja nisam otišao zbog nje jer tek se razvela i nekim delom zbog mene, možda sam ubrzao neke stvari. Ostavio bih je baš u ćošku, što sad kaže da sam je ostavio. Bili su periodi kad smo radili zajedno, sa nekom kafom, a ja ništa nisam smeo da se uhvatim i tako je išlo kao začarani krug. Nisam se viđao sa detetom jer nisam bio zadovoljan sa samim sobom. Meni nije jasno ovo ponašanje kad zna šta se dešavalo, ali ja sam bio u začaranom krugu, koji je psihičko maltretiranje mene. Ona nije podržavala da odem nikad od nje - nastavio je Zvezdan.

- Šta je ono što ne možemo da primetimo, a ti primećuješ? Koja vrsta provokacija? - pitao je Marko Đedović.

- Skoro svako pitanje kad me pita i priđe, znam da niko ne može da shvati... Traži od mene da govorim ruže stvari, non stop pokušava da izbaci iz mene da je pljujem i kažem neke stvari i dođem njen nivo. Ovo je užas šta sam ja radio, ali ja nemam šta... Ona mene svesno tera da ja kažem nešto za osobe da bi ne znam gde to išlo. Ja nisam nijedno ime spomenuo otkako sam ušao, osim što sam za nju rekao sve najbolje. Ja mogu da razumem povređenost... Da me uništi - pričao je Slavnić.

Detaljnije pogledajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.