ANA ĆURČIĆ MI JE NAJVEĆE RAZOČARENJE! On joj je bio najveća podrška i zaštitnik u Zadruzi, a sad joj OKRENUO LEĐA

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jun.2023, 08:10

"ANA ĆURČIĆ MI JE NAJVEĆE RAZOČARENJE!" On joj je bio najveća podrška i zaštitnik u Zadruzi, a sad joj OKRENUO LEĐA

"Vlada ona savršeno svojim igricama, to se vidi lepo!"

Sinoć je tokom izbacivanja jedan od gostiju na intervjuu kod Darka Tanasijevića bio i Miljan Vračević.

Podsetimo, Miljan je prvi bio uz Anu Ćurčić kada je ona ušla u Zadrugu, jer se poznaju od ranije i smatrao je da treba da je zaštiti od ostalih učesnika i napada.

- Najveće razočarenje mi je Ana Ćurčić. Ja sam njoj prišao kao neko ko je zastupao taj brak. Ono što je Zvezdan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uradio je loše, ali ne možeš da budeš dobar i sa jedim i sa drugum - rekao je Miljan, te dodao opasku na račun Ćurčićeve:

- Vlada ona savršeno svojim igricama, to se vidi lepo - dodao je Miljan, a onda prokomentarisao odnos sa Majom Marinković.

- Meni je nerealno da su se Maja i Ana svađale, a sada se kao druže a jedan drugoj tone uvreda rekle - rekao je Vračević, te se osvrnuo i na odnos Ane i Zvezdana.

- Meni je bilo neprijatno, ja sam hteo da se sklonim, ali je kiša padala. Oni se jako dobro poznaju, ali su samo zagrebali, ima tu svega što može da se kaže - dodao je Miljan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.