AMIDŽIĆ JE DAVNA PROŠLOST! Danijela Dimitrovska ljubi ovog muškarca - kad Ognjen ima devojku, može i ona dečka!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jun.2023, 16:52

AMIDŽIĆ JE DAVNA PROŠLOST! Danijela Dimitrovska ljubi ovog muškarca - kad Ognjen ima devojku, može i ona dečka!

Odlučila da nastavi dalje...

Voditelj Ognjen Amidžić i bivši model Danijela Dimitrovska stavili su nedavno tačku na svoj dugogodišnji brak, te odlučili da sa svojim životima nastave dalje. Ognjen je uplovio u ljubavnu romansu sa jednom od voditeljki zasebne rubrike u okviru njegove autorske emisije, Minom Naumović.

Međutim, da je dalje nastavila i Danijela, svedoče fotografije sa jedne modne revije, ali i objave na socijalnim mrežama, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gde je evidentno koliko uživa u ljubavnoj romansi sa svojim novim izabranikom Jevremom Kosanićem.

Dimitrovska je blistala pored svog novog izbaranika Jevrema Kosanića, a na svom Instagramu je objavila i njihov prvi zajednički video snimak, prepun emocija. Lepa manekenka se sve vreme smejala dok je razgovarala sa svojim dragim, a on nije skidao pogled sa svoje nežnije polovine.

- Ovo je iskreno i čisto, odmah se to oseti. Zaslužila si ovakvu sreću. Toliko ste lep par... - samo su neki od komentara.

Danijela se nedavno dotakla svih aktuelnih tema i otkrila šta se to dešava kod nje.

- Život je amplituda koja ide gore-dole. Svi imamo tužne i srećne trenutke, ali je činjenica da nas ljubav pokreće i da kada smo zaljubljeni i voljeni, da to ne možemo da sakrijemo, posebno žene, jer smo mi emotivnije i empatičnije. Mislim da je to što ste videli dovoljno, kao i to što kažem da sam srećna, tako da više od toga u ovom momentu ne bih otkrivala - istakla je.

A post shared by DANIJELA DIMITROVSKA (@danijeladimitrovska)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.