AMIDŽI PREKINUT ZBOG SKANDALA U ZADRUZI: Sloba URLAO po kući, poludeo zbog Lune i NJE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Sep.2017, 01:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMIDŽI PREKINUT ZBOG SKANDALA U ZADRUZI: Sloba URLAO po kući, poludeo zbog Lune i NJE!

Gosti u emisiji bili zblanuti.

Ne nazire se kraj napetoj i neprijatnoj situaciji koju je izazvao prisan odnos Lune i Slobe a večeras su stvari ponovo bile na vrhuncu.

Jedna od glavnih svađalica u rijalitiju, Saška Karan ponovo se suprotstavila svima i počela da izaziva Slobu i njegovu ženu, a usput je potkačila i Lunu Đogani.

IJAO SKANDALA! Sloba čestitao ženi GODIŠNJICU, svi ga napali a evo ŠTA JE uradila njegova supruga!

Upravo zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ovog sukoba, na nekoliko minuta je prekinuto i emitovanje "Amidži šou-a".

Većina ukućana stala je na Luninu stranu, tvrdeći da su njene emocije iskrene i da je u celoj priči ona ispala žrtva, dok se Saška uporno suprotstavljala svima.

-  Nemoj da si licemer, kao žao ti je, a danima je maltretiraš, psihički je ubijaš! - vikao je Sloba.

SLOBA NIJE ISKREN! Sve je OTKRIO! Nastao MUK!

Luna je ovoga puta ćutala i ignorisala sve, ali pevač nije mogao da se kontroliše te je urlao na Sašku kao i ona na njega.

- Ti nas praviš ludima! Koga ti foliraš?! Nijednu emociju prema supruzi nisi imao kad je došla! Aloooo! Ne možeš nikoga praviti ludim, jer si se dogovorio sa svojom ženom, treba ti rejting... Poštenije je da se razvedeš, ne možeš sedeti na dve stolice, ona devojka je iskrena! - vikala je ona.

Na kraju, Sloba joj je poručio da je od danas za njega ona samo stub koji će on ignorisati.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PLJUSTALE UVREDE LUNA VAN SEBE... Amidzi sou prekinut zbog zestoke svadje Saske Karan i Slobe (VIDEO)

Izvor: medio.rs, 27.Sep.2017

Saška Karan suprotstavila se svima i ponovo izazivala Slobu Radanovića zbog Lune Đogani i njegove žene

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.