AMERIKANKA IZ LEPIH SELA POSLE 20 GODINA: Poljubac s Kojom je SMRDEO na... Užas! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Dec.2016, 10:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMERIKANKA IZ LEPIH SELA POSLE 20 GODINA: Poljubac s Kojom je SMRDEO na... Užas! (FOTO)

Može li jedan "kis" za mrtvog čoveka?

Američka glumica Liza Monkjur, koja je svima prirasla za srce ulogom novinarke u kultnom filmu "Lepa sela lepo gore", posle 20 godina otkrila je da je tokom poljupca sa Nikolom Kojom sve smrdelo na beli luk! Liza danas živi u Los Anđelesu, ima 55 godina, svira pank, glumi u nezavisnim filmovima i rado se seća ljubljenja sa srpskim glumcem.

- Bila je to važna scena. Trebalo je da se strasno poljubimo, a onda se njegov lik, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Velja, ubije. Kad smo tog dana ručali, pre nego što smo snimali tu scenu, rekao mi je da mu je žao, ali da se najeo belog luka. I meni je dodao čen. Nisam shvatila da se šali i pojela sam ga. Zamislite taj užas - započinje razgovor Liza za "Informer".

Ako se neko pita da li je došlo do odlaganja snimanja, glumica odgovara:

- Ne. Mi smo profesionalci. Tek kada sam pojela luk, rekao je: "Liza, šalio sam se!" Onda sam ga naterala da ga i on pojede. Oboje smo smrdeli na beli luk. Veliki poljubac pred njegovu "smrt" nije bio baš neprijatan. Ali on je sjajan lik, uvek mi je bilo lepo sa Kojom na snimanjima - prepričava Amerikanka i dodaje da je u priču oko "Lepih sela" ušla kada se upoznala sa Draganom Bjelogrlićem koji je gostovao u Los Anđelesu sa filmom "Crni bombarder". On joj je tada rekao: "Moji prijatelji rade zanimljiv film, mogla bi da dođeš da glumiš", a Monkjur je pročitala scenario i mnogo joj se dopao.

Ona objašnjava da joj nije bilo svejedno što se film snima u BiH, jer je u to vreme tamo bio rat, ali da je to videla kao šansu da okusi nešto novo.

- Oklevala sam, ali tada nisam imala decu, pa mi je bilo lakše. To mi je bila šansa da okusim nešto novo. Zemlja u ratu je prosvetljujuće iskustvo. Srbi su bili svetski neprijatelji broj jedan, zlikovci. Vladale su predrasude o vama, posebno u stranoj štampi. Ja ne, jer sam čitala o vašoj istoriji. Videla sam rat izbliza. On uvek uništi sve strane, nema pobednika. Užasan je!

Lisa Moncure, novinarka iz "Lepih sela". pic.twitter.com/fjtVD6VRiT

— babura velika (@BaburaVelika) July 21, 2016

Liza Monkjur danas od srpskih reči ne zna mnogo više nego što je znala i američka novinarka koju je tumačila u filmu Srđana Dragojevića.

- Malo znam srpski. Znam: "Dobar dan, dobro veče, kako ste, jeste li dobro..." - pokazuje glumica da nije zaboravila te male, ali značajne "lekcije" u komunikaciji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.