ALI, PRESLIKANA! Svi su UBEĐENI da je ova dvojnica Megan Markl stvarno Megan! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jun.2020, 11:31

ALI, PRESLIKANA! Svi su UBEĐENI da je ova dvojnica Megan Markl stvarno Megan! (VIDEO)

Sličnost je frapantna.

U poslednje vreme dvojnice Megan Markl niču kao pečurke posle kiše. Nedavno je glavna senzacija u medijima bila Akiša Land koja toliko neodoljivo liči na Megan Markl da su mnogi uvereni kako se stvarno radi o istoj osobi.

Tako je mnogi zaustavljaju na ulici ili dok odlazi u prodavnicu, kako bi dobili autogram, a o tome da je u svetu društvenih mreža upoređuju sa Megan da i ne govorimo. Stoga ne čudi da joj je broj pratilaca na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Instagramu u poslednje vreme drastično skočio, a neki su toliko zbunjeni sličnošću sa slavnom glumicom i vojvotkinjom da su uvereni kako Megan u stvari već neko vreme živi u Misuriju i da ima još jednog supruga i dvoje dece, jer Akiša živi tamo sa svojim suprugom i decom.

Објава коју дели Christine Primrose Mathis (@christineprimrose) дана 18. Феб 2020. у 6:24 PST

A sada je najnovija senzacija Kristin Matis, stjuardesa iz Nju Džersija, koju takođe svi već godinama uveravaju da je "pljunuta" Megan Markl.  Svi su poludeli i za njenim Instagram profilom, pogotovo u vreme kada je Megan glumila u seriji "Suits" koja ju je proslavila, dok je Kristinin Instagram eksplodirao kada se Megan udala za princa Harija.

Tako joj jednom prilikom na poslu nisu verovali da nije Megan, sve dok im nije pokazala svoje ime na pasoš. Kristin se pridružila agenciji za dvojnike i planira da ostvari zaradu na račun svog izgleda.

Објава коју дели Christine Primrose Mathis (@christineprimrose) дана 12. Мај 2020. у 4:00 PDT

MA, BOLJE DA TI NE PRIČAM! Siniša Pavić izneo ŠOK TAJNE o "Boljem životu" i "Srećnim ljudima"! Zaplakaćete zbog reči o GLUMCIMA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.