ALEKSANDRA I DEJAN SE P**AJU, A NISU U VEZI! Miki BRANIO Dragojevića, a evo šta je rekao o Dalili

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2022, 10:45

"ALEKSANDRA I DEJAN SE P**AJU, A NISU U VEZI!" Miki BRANIO Dragojevića, a evo šta je rekao o Dalili

"Savetujemo ga kao da nije normalan, a dečko pametan!"

Miki Đuričić bio je poslednji gost kod Darka Tanasijevića u Šiša baru sinoć pred izbacivanje.

Podsetimo, Sale Glumac je izbačen sa 10 odsto glasova, dok je Dejan Dragojević odneo 90 odsto.

- Moram prvo da se zahvalim svim ljudima koji su mi ulepšali dan i poslali tortu za ženin rođendan, hvala puno - nasmejao se Miki.

- Evo ja ću sam da kažem par stvari... Postao mi je Dejan simpatičan... >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Da li sam ja slab na takve ljude, ali ne osećam više negativnu energiju. A sa druge strane, Dalile mi je nekako žao. Da se razumemo, stvarno su svi dobri prema meni, ja samo komentarišem sa strane. Dalila koja je spremna da se menja zbog Cara, da ne zaboravimo, on se ogrešio o nju i ostavio je bez reči. Pazi sad ovo, Dalila se menja i on njoj daje šansu! Odakle njemu pravo da joj daje kako on kaže 4 crvena kartona, a on je taj koji prokocka pare, koji napravi s*anje, koji je izvređa... Dalila sve trpi jer se zaljubila, a kod Dejana ne trpi ništa. Dalila očigledno nema problem sa autoritetom, iako smo tako mislili zbog odnosa sa Dejanom, kada je bila drska i bezobrazna... Evo sada, ćuti i trpi sve... Sada nemaju nikakve probleme, oni se kao premišljaju da li će ovako ili onako. Malo su mi to nejasne stvari... - govorio je Đuričić.

- Da li si ti primetio neke promene? - pitao je Darko.

- Jesam, e sad da li je to iskreno ili po malo nasilno. Stalno govorim Caru, ne može stalno da pravi probleme i govori kako mu je žao. Svima pravi probleme, Maji, Dejanu, Dalili, Peletu i uvek je žao, a uvek se ponavlja. Ako ti je žao, onda neke stvari ne radiš... Dalila ga je prihvatila takvog kakav jeste, a on nju menja...

- Aleksandra i Dejan se p*caju a nisu u vezu, Dalila i Car se grle, ljube i ostalo ali ni oni u nisu u vezu. Totalno nelogične stvari. Optužili smo Nevenu da je ku*va zbog odnosa sa Zolom, a ove ne diramo, to je normalno... - govorio je Miki.

- Ovo što se Dejanu desilo, to su lepe stvari. Ostavila ga je"zla Dalila", našao je devojku i to su mi oni našli... Nisu to tragične stvari. "Gadlila" da je najgora na svetu, jasno je da se ona zaljubila iskreno u Filipa Cara i sad verujem mnogo više u nju. Aleksandra je ipak ušla u kuću zauzeta, muvala se sa Mensurom, bila sa Osmakčićem, bivša devojka je od Janjuša, bivša od Cara... Na kraju se zaljubila u Dejana... Po meni to nije ljubav... - nastavio je Đuričić.

- Da li će prihvatiti nju u Veterniku, šta misliš? - pitao je Darko.

- U Veterniku bi prihvatili i dečka da dovede - našalio se Miki, pa nastavio:

- Mislim da treba svi da puste dečka da živi. Dobar je sada, ne lupa glavom, neka ga puste da živi malo i misli svojom glavom, sada ima i devojku lepo mu je Bogu hvala... Mora da sam donosi svoje odluke, da se oslobodi, da više ističe svoje mišljenje... Savetujemo ga kao da nije normalan, a dečko pametan! - govorio je Đuričić.

- Šta kažeš, ko će na kraju pobediti pačići ili mačići? - našalio se Tanasijević.

- Ma beži, njih ne komentarišem uopšte, oni nisu normalni. Nije Dejan lud, Nenad Aleksić Ša je lud! - rekao je Miki.

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod teksta:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.