ALEKS NIKOLIĆ POTVRDILA TRUDNOĆU! Pobednica Zadruge 5 otkrila kog je pola dete!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Sep.2023, 14:25

ALEKS NIKOLIĆ POTVRDILA TRUDNOĆU! Pobednica "Zadruge 5" otkrila kog je pola dete!

"Ništa me više ne interesuje, beba je centar mog sveta!"

Aleksandra Nikolić potvrdila je da je u drugom stanju!

Kako je objasnila, drugo stanje ju je učinilo najsrećnijom ženom na svetu, pa je posvećena samo lepim stvarima koje je čekaju iako je nedavno raskinula sa emotivnim partnerom Filipom Carem čije dete čeka.

- Istina je, jesam trudna i nosim devojčicu. To je trenutno ceo moj svet. Apsolutno me niko i ništa više ne interesuje sem nje. Trenutno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << razmišljam o tome kako da opremim bebinu sobicu i to je sve što u ovom trenutku mogu da kažem. Molim vas za razumevanje i privatnost - rekla je emotivna Nikolićeva.

Podsetimo, lepa trudnica nedavno je napustila verenika Filipa Cara i vratila se u Beograd kako bi našla mir i sklonila od problema koje su imali tokom zajedničkog života.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.