ALAH TI DAO SREĆU, ZAPLAKAĆU... Skandalozna zadrugarka jedna od retkih koji su podržali Dejanovu promenu vere

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Apr.2023, 09:11

"ALAH TI DAO SREĆU, ZAPLAKAĆU..." Skandalozna zadrugarka jedna od retkih koji su podržali Dejanovu promenu vere

Naišao je na brojne kritike, a ona ga je javno podržala.

Iako se već duže vreme spekulisalo o tome da je Dejan Dragojević promenio veru, on je nedavno rešio da prekine ćutnju, te je priznao da je već četiri godine u Islamu.

Time je podigao veliku prašinu u javnosti.

Njegovo nedavno putovanje napravilo je neverovatan haos, a kako je i sam istakao, o promeni vere javno nije želeo da priča, jer je smatrao da ga mnogi neće razumeti

Dok su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se sa jedne strane nizali negativni komentari, bilo je i onih koji su ga u promeni vere podržali, poput Zerine Hećo, bivše učesnice Zadruge. Zerina mu je uputila reči podrške i poželela mu sreću.

- Ja sam zaplakala od sreće, navala emocija. Dejane, Alah ti ukabulio svaku dovu, dao ti mir duši, sabur i svaku sreću. Amin - napisala je ona.

Zerina je inače, poznata je po brojnim skandalima koji su je pratili kroz javni život, a njen život je danas sušta suprotnost od onoga što smo imali prilike da vidimo tokom njenog rijaliti angažmana.

Imala je burne romanse u "Zadruzi", a zbog Vladimira Tomovića je na kraju obrijala glavu, što je bio veliki šok za sve ukućane, a neki su se i rasplakali. Danas je srećno udata i uživa u luskuzu.

Bilo je i onih, poput Tamare Đurić, koji nisu bili ni malo blagonakloni prema Dejanovoj odluci. Đurićeva je oštro osudila bivšeg rijaliti takmičara i nije se libila da javno iznese svoje mišljenje.

- Zato što nam propagira veru, a ni sam ne zna kom se Bogu moli! Poturica! Svačiju ja veru poštujem ali ne Božijim preletačima. Vera nije stvar izbora, sa kojom se rodiš sa tom i umireš. Sa ovakvim ponosom priča čovek koji je zbog strasti, da ne kažem nešto drugo, prodao Boga, treba u najmanju ruku sam sebi da oduzme život. Znam da je to greh u našoj veri, ako u njegovoj nije neka požuri! - izjavila je Tamara ekskluzivno za SrbijaDanas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.