AKO TE ČUJEM DA STENJEŠ U ZADRUZI... Zvezda rijalitija dobila jezivu PRETNJU, i to od NJEGA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2018, 23:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AKO TE ČUJEM DA STENJEŠ U ZADRUZI... Zvezda rijalitija dobila jezivu PRETNJU, i to od NJEGA!

Sledila se!

Duško Radonjić, otac Andrijane Radonjić, priredio je mučnu scenu u Zadruzi - naravno, vezano za svoju ćerku.

POŽAR U ZADRUZI! "Ljudi, izgorećemo! Pozovite produkciju"! Panika, gasili ćebadima, TELIMA... (VIDEO)

Ukućani su u jednom trenutku komentarisali da svi u Beloj kući treba da budu svesni da su kamere svuda u vili, i da moraju da paze šta rade kako se posle ne bi kajali.

UŽAS U ZADRUZI! Trudna Miljana krenula da SKOČI >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << SA PROZORA! Vrisak, obezbeđenje DOLETELO (VIDEO)

Ovo je posebno ozbiljno shvatio Duško.

- Ja sam mojoj ćerki rekao šta i kako još pre nego što je ušla u "Zadrugu". Kazao sam joj "Ako te čujem da stenješ j**aću ti mater! - ispričao je Radonjić Đeksonu.

Nemanja se nadovezao na priču govoreći da je svestan da je i on imao seks pred kamerama, ali da se u sve upuštao potpuno svesno.

Duško je zatim rekao Tomi, koji je bio u prolazu, da će mu sve biti mnogo jasnije ukoliko jednog dana dobije žensko dete.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.