AFERA HALJINA! Maja ne može da dođe sebi od ŠOKA, ostali potpaljuju vatru - možda je od Janjuševe ŽENE?

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2020, 07:44

AFERA HALJINA! Maja ne može da dođe sebi od ŠOKA, ostali potpaljuju vatru - možda je od Janjuševe ŽENE?

Sve se vraća...

Nakon što je Maja Marinković sinoć spustila malo tenziju koju je osetila zbog haljine koju je dobila iz spoljnog sveta, zadrugari su nastavili da zbijaju šale na njen račun. Haljina joj se uopšte nije svidela, i izgleda kao da se neko ko ju je poslao, sprda s njom.

Ermina Pašović je prvo ozbiljnim tonom rekla Marinkovićevoj da je to dobila od oca Takija, jer je razočaran i ljut na nju. Međutim, Ermina se sa Markom Đedovićem našalila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je zapravo kreaciju poslala Ena Janjušević, žena Marka Janjuševića Janjuša koju je sa Majom i prevario.

- Nisi mu u životu ovo ni napravila - rekla je Anabela.

- Možda ti svekrva poslala - rekla je Tara.

- Od Ene je - naveo je Đedović.

ISPOVEST ZVEZDE "SREĆNIH LJUDI": Nude mi 50 evra za uloge, nisam zaslužila da me tako VREĐAJU (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

'TAKI JE RAZOČARAN, NAMERNO JE URADIO': Iva obukla haljinu koju je dobila Maja, svi POPADALI OD SMEHA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2020

Ljubavnica zabrinutija nego ikad!..Tokom noći u Zadruzi izbila je opšta frka zbog haljine Maje Marinković koju je dobila, zbog čega je bila potpuno razočarana. Iva Grgurić je uz pomoć Ermine Pašović obukla haljinu u toaletu, kako bi proverila kako njoj stoji...- Ja šta god da obučem, meni...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

MAJA U SUZAMA! Umesto od Takija, HALJINU je dobila od Janjuševe ŽENE?

Izvor: Scandal.rs, 09.Jul.2020

Maja Marinković prolila je gorke suze kada je od svog oca Takija dobila haljinu koju uopšte nije želela za finale. NERVNI SLOM ZBOG HALJINE! Naime, Marinkovićevoj se nije svidela haljina, pa je počela da vrišti i histeriše po Beloj kući. Zadrugari su iskoristili ovu priliku kako bi zbijali šale...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.