AFERA GRABLJIVICA: Aleksandra Nikolić ponižena na nacionalnoj televiziji - sramota od koje se neće oporaviti

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2023, 12:10

AFERA GRABLJIVICA: Aleksandra Nikolić ponižena na nacionalnoj televiziji - sramota od koje se neće oporaviti

Ovo će je zaboleti...

U novom izdanja emisije "Narod pita", voditelj Darko Tanasijević ugostio je Maju Marinković, Takija Marinkovića i Mikicu Bojanića, a bivša zadrugarka je na samom početku pokazala svoje veštine britkog jezika.

Pobednica šeste sezone Aleksandra Nikolić nedavno je izjavila da će uskoro izdati svoju autobiografiju sa svim detaljima iz svog privatnog života, a Marinkovićeva je uživo u emisiji otkrila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da li bi istu pročitala, kada ugleda svetlost dana.

Aleksandra Nikolić je rekla da će objaviti svoju autobiografiju. Majo, da li bi kupila tu knjigu - pitao je Tanasijević.

Ukoliko knjiga bude ličila na onu poput ''Grabljivice'', koju je napisala naša poznata novinarka i spisateljica Simonida Milojković, onda hoću. Verujem da bi se priča poklopila, može tu da bude simpatičnih dešavanja. Bilo je tu vrlo uzbudljivih avantura i dogodovština koje su se odvijale kroz njen život, iako ima samo toliko malo godina, ali zašto da ne, verujem da bi to bila interesantna knjiga - rekla je Maja sa podsmehom u emisiji "Narod pita".

Na ovaj način je uspela da potkači svoju ljutu rivalku i bivšu cimerku Bele kuće.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.