AFERA ČETIRI ARENE ZAGREB TRESE REGION, otkriveno kako je Aleksandra Prijović - ISPLIVAO SNIMAK!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Okt.2023, 17:20

AFERA "ČETIRI ARENE ZAGREB" TRESE REGION, otkriveno kako je Aleksandra Prijović - ISPLIVAO SNIMAK!

Video srušio internet!

Trenutno vlada prava pomama za pevačicom, i Aleksandra Prijović je uspešno rasprodala četiri Arene Zagreb, o čemu Hrvati ne prestaju da pričaju.

Prija im je već danima glavna tema za ogovaranje, a koliko ne mogu da joj oproste ogroman uspeh u Zagrebu, govori i činjenica da na svakom koraku pokušavaju da je omalovažavaju.

Na svu sreću, saboterima to ne polazi za rukom, pošto je njen uspeh jači od njihovog pljuvanja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Sada se pojavio snimak u kakvom je stanju Aleksandra Prijović nakon ovih informacija. Pevačica se našla u sarajevskoj Baščaršiji, gde je sa svojim kolegama i prijateljima sela u jedan obližnji kafić, a koliko je atmosfera bila dobra, govori činjenica da je u jednom trenutku zapevala na sav glas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.