AFERA BRVNARA TRESE BELU KUĆU! Kristijan URNISAO Moniku pred svima: Ima tu HISTERIJU...

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2021, 20:08

AFERA "BRVNARA" TRESE BELU KUĆU! Kristijan URNISAO Moniku pred svima: "Ima tu HISTERIJU..."

Ona nije imala komentar!

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" pokrenute su najaktuelnije teme u Beloj kući. Jedno od pitanja bilo je upućeno Moniki Horvat, a odnosilo se na njen intimni odnos sa Jovanom Tomić Matorom o kom se već danima priča u "Zadruzi".

- Ko ti je kriv što si išla u kućicu, zašto sad plačeš i glumiš žrtvu? - pitao je Milan

Monika nije htela da da komentar, ali je zato Kristijan imao štošta da kaže.

- Ona na tu temu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne želi pomaka ni napred ni nazad. Ona kaže da je njoj najnormalnija da može da poljubi ženu, da se ljubila sa hiljadu žena. Ima tu histeriju, i već nekoliko jutra započinjemo raspravu oko tih stvari. Pola sata da si u kućici sa lezbijkom... Sigurno nisu jele čokoladu ni igrale vaterpolo - rekao je Kristijan.

- Matora, i ti imaš posle normalan odnos sa njom? - pitao je Milan.

- Nije prva osoba koja se pere od mene. Kad je neko mogao dve i po godine da se pravi napolju, što ne bi i ovde - rekla je Matora.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.