A to mu nije trebalo: Glumac sklon pedofiliji glumi pedofila?!

Izvor: Svet, 19.Okt.2014, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

A to mu nije trebalo: Glumac sklon pedofiliji glumi pedofila?!

Stiven Kolins je već pod istragom zbog nedavno otkrivenih pojedinosti u vezi njegovih sklonosti ka pedofiliji, pa je to što je  u filmu “Penance” glumio sveštenika koji je pedofil izazvalo pravu buru.
Film je objavljen u martu, a Stivenova žena Fej Grant je bila u potpunom šoku kada je saznala šta je njen, uskoro bivši, muž uradio. Dve nedelje nakon izlaska filma Fej je postala Stivenu mejl, čiji je sadržaj objavljen.
“Iskoristio si ulogu sveštenika >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << kako bi zadobio poverenje i seksualno zlostavljao devojčicu. PROSTO MOLIŠ DA TE ZATVORE, STIVENE”.
Grant je već u toku brakorazvodne parnice optužila Kolinsa da je iskoristio svoju ulogu u hit seriji “7th heaven” kako bi se približio roditeljima devojčice koju je posle zlostavljao.
Reditelj filma “Penance” , Džef Volf, rekao je kako nije znao ništa o Kolinsovoj “mračnoj” prošlosti kada ga je izabrao za spornu ulogu.
Autor: Life Content
Foto: Wikipedia
 

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Stiven Kolins: Glumac sklon pedofiliji glumi – pedofila!

Izvor: Lepota i zdravlje, 20.Okt.2014, 14:50

Glumac Stiven Kolins je već pod istragom zbog nedavno otkrivenih pojedinosti u vezi njegovih sklonosti ka pedofiliji, pa je to što je u filmu “Penance” glumio sveštenika koji je pedofil izazvalo pravu buru...Film je objavljen u martu, a Stivenova žena Fej Grant je bila u potpunom šoku kada je...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.