A gde je Darko? Šok promena u Eliti, zbog ovoga se svi pitaju šta je s Tanasijevićem

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2023, 03:57

"A gde je Darko?" Šok promena u "Eliti", zbog ovoga se svi pitaju šta je s Tanasijevićem

Pljušte komentari na mrežama.

Kao što je svima poznato, nedelja veče je u "Eliti" rezervisana za emisiju "Izbacivanje" koju vodi Darko Tanasijević.

Međutim, to ove nedelje nije bio slučaj. U rijalitiju se desila velika promena, pa se tako umesto voditelja pojavila Ana Radulović.

Ovo su verni fanovi rijaliti programa odmah primetili, te su se ispod videa na Jutjubu nizali komentari i pitanja.

"A gde je Darko Tanasijević?", >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Šta je s Darkom?", "Zašto je Ana večeras tu?", bili su samo neki od komentara, a zašto Darko nije vodio emisiju ostaje nam da ispratimo.

Podsetimo, voditelj je nedavno očitao bukvicu učesnicima "Elite", pa u jednom trenutku morao i da im zapreti.

- Pustite me da pričam sa čovekom, halo! Još jednom li mi neko upadne u reč, zapamtićete me svi! Ćutite već jednom svi. Na šta liči ovo? - rekao je, pa dodao:

- Kad budem u rijalitiju kao učesnik, gađajte me, polivajte me, ozbiljan sam, nemoj da sam vas čuo više - zaurlao je Tanasijević, a tek nakon što im je Darko zapretio kaznama, zavladao je tajac u Beloj kući.

Detaljnije pogledajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.