A PRIČALI SU DA JE KRENULO NA BOLJE! Nove informacije o Darku: Razgovarao sa psihijatrom, OVO je odlučeno!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Dec.2018, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

A PRIČALI SU DA JE KRENULO NA BOLJE! Nove informacije o Darku: Razgovarao sa psihijatrom, OVO je odlučeno!

Nove informacije.

Darko Lazić, koji je 23. oktobra doživeo tešku saobraćajku, a potom iz KBC Zemun prebačen u banju u Mladenovcu gde se leči, juče je kao što je "Blic" pisao, prvi put napravio nekoliko koraka.

Darko je sve boljeg zdravstvenog stanja, maksimalno se trudi da ispoštuje sve savete lekara, vežba zajedno sa njima i sve to rezultiralo je činjenicom da je Darko nakon 47 dana prohodao.

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << on May 25, 2018 at 9:04am PDT

U ponedeljak je obavljen i kontrolni pregled psihijatra. Naime, zbog traumatskih povreda koje je zadobio u saobraćajki, sa Darkom se gotovo svakodnevno obavljaju pregledi različite vrste.

Osim što je u petak u rad sa Darkom uključen i logoped, pevač je razgovarao i sa psihijatrom.

- Bilo je potrebno da se odradi kontrolni pregled psihijatra, nakon kojeg će biti jasno kakvo je psihičko stanje Darka Lazića. Nakon čitavog pregleda, kao i razgovora sa psihijatrom, zaključeno je da je njegovo stanje stabilno, a lekari su odlučili i porodici saopštili da nema nikakve potrebe za daljim praćenjem. Psihičko stanje je u redu i nema potrebe ni za kakvom terapijom - kaže za izvor iz banje.

Pogledajte rezultate

NASTUPALA SA NJOM: Sada je pevačica otkrila ŠTA STVARNO MISLI O KIJI! Iskreno do koske! OU! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.