A PORNIĆ JU JE PROSLAVIO: Ćerka upitala Kim Kardašijan zašto je ona poznata - i sada im se SVI smeju

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2018, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

A PORNIĆ JU JE PROSLAVIO: Ćerka upitala Kim Kardašijan zašto je ona poznata - i sada im se SVI smeju

Teško pitanje.

Kim Kardašijan danas je najpoznatija i najbogatija rijaliti zvezda, a malo ko je uspeo da zaboravi kako se proslavila.

Kim je u jednoj radijskoj emisiji otkrila da ju je ćerkica Nort pitala jednom prilikom: "Mama, zašto si ti poznata?", a njen odgovor postao je predmet ismevanja na društvenim mrežama.

- Bila sam kao: "Aha, ok, moraću da objasnim ovo". I kažem joj: "Imamo televizijsku emisiju", a ona mi na to kaže: "Aha, ok"...i to >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je prvi put da je rekla tako nešto kao "aha"... - ispričala je Kim.

Here’s how #KimKardashian reacted when her daughter #NorthWest asked her why she’s famous 💀

A post shared by Big Boy's Neighborhood (@bigboysneighborhood) on Aug 9, 2018 at 8:28am PDT

Međutim, sve bi bilo u redu da ljudi nisu jedva čekali da čuju šta će reći kako bi napravili sprdnju na društvenim mrežama, s obzirom na to da je više nego jasno kako je Kim počela svoju karijeru. Za sve je kriv kućni seksi snimak...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.