A ONA KAO SPAVA: Pogledajte ŠTA je u krevetu Parova cele noći radio sa NJENOM zadnjicom (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2017, 09:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

A ONA KAO SPAVA: Pogledajte ŠTA je u krevetu Parova cele noći radio sa NJENOM zadnjicom (VIDEO)

Ne miruju...

Izgleda da se Crnogorac Bojan Radanović svojiski trudi da postane najveći zavodik u "Parovima 6". Već prve večeri po ulasku u rijaliti on je legao u krevet sa dve ukućanke - Elenom Petrović i Marijanom Majom Marković.

Bivši fudbalski golman tu nije stao. On je potom sa Elenom imao vrelu akciju ispod pokrivača, a većina ukućana je saglasno da je tada pao i prvi seks u šestoj sezoni rijalitija iz luksuzne zemunske vile. Takođe, on se zbližio i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa Zoricom Dukić, a oni su se u više navrata (polu)prijateljski mazili i grlili na krevetu pred svima. Jednom je čak i Alen Azarić, za koga govore da je odlepio za Dukićevom, napustio dnevnu sobu jer nije mogao da istrpi da ih gleda kako su prisni.

Gde je stao pre nekoliko dana, Bojan je nastavio sinoć. On je ponovo bio u krevetu sa Elenom Petrović i opet je pala "akcija pod jorgan planinom".

Ovoga puta je Elena spavala (ili se bar pravila da nije budna), a Radanović ju je mazio po guzi - do duboko u noć.

Pogledajte kako su izgledale te scene:

A post shared by Chelo Boos (@cheloboos) on Sep 24, 2017 at 8:50pm PDT

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.