8 razloga zbog kojih ostavljate loš utisak u krevetu

Izvor: Svet, 16.Mar.2016, 23:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

8 razloga zbog kojih ostavljate loš utisak u krevetu

Svi tako očajnički želimo da seks bude savršen kao na filmu, ali istina je da on nikad nije takav. Međutim, najveću prepreku ka idealnom seksu možete da pronađete u svojoj glavi.
Foto: Guliver/Thinkstock



Evo osam glavih razloga zbog kojih možete da ostavite loš utisak u krevetu.
1. Nesigurni ste Osim ako zaista ne želite da vidi sve vaše mane, nemojte da mu naglašavate kako vam je stomak ogroman, grudi oklembešene a zadnjica puna celulita! >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Dozvolite mu da voli vaše telo. Ako ga ti vi ne volite, ne znači da se ni njemu ne dopada. Istina je da verovatno neće videti vaše mane osim ako ga na to ne naterate.
Pročitajte i… Seks sa šefom, strancem, bivšim: Značenja 8 najčešćih erotskih snova
Dakle, prestanite da se sažaljevate pred njim i da kukate kako vam je odvratno telo, prestanite da mu govorite kako zaslužuje neku lepšu devojku i sve će biti u redu. U suprotnom, kako možete da očekujete da mu bude seksi devojka koja konstantno naglašava da ona to nije?!

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

8 razloga zbog kojih ostavljate loš utisak u krevetu

Izvor: Scandal.rs, 16.Mar.2016

Evo osam glavih razloga zbog kojih možete da ostavite loš utisak u krevetu...1. Nesigurni ste Osim ako zaista ne želite da vidi sve vaše mane, nemojte da mu naglašavate kako vam je stomak ogroman, grudi oklembešene a zadnjica puna celulita! Dozvolite mu da voli vaše telo. Ako ga ti vi ne volite,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.