3D avantura „Kod kuće“ pretpremijerno od 21. marta u bioskopima

Izvor: Prva.rs, 18.Mar.2015, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

3D avantura „Kod kuće“ pretpremijerno od 21. marta u bioskopima

U nepredvidivom svemiru, upoznajemo optimističnu i pomalo nesposobnu vanzemljsku rasu Buv, među kojom se ističe nesta­šni ljubičasti Ou. Nakon što njegova rasa pronađe utočište i siguran dom na Zemlji, upravo on sve će pokvariti i uzrokovati pravu globalnu katastrofu. Međutim, neverovatni Ou u celoj nevolji neće biti sam. Napušten od svojih, pronaći će nove prijatelje, devojčicu Tip i njenog mačka, sa kojima će krenuti na put oko sveta u nadi da će popraviti situaciju. Neobičan >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << dvojac upušta se u avanturu svog života, jer su svesni da je na kocki više od intergalaktičkih odnosa.
Animirana komedija „Kod kuće 3D“ je sinhronizovana na srpski jezik, a glasove su glavnim junacima pozajmili Sara Jovanović (devojčica Tip), Ivan Zekić (vanzemaljac Ou), Zoran Ćosić (Kajl), Marko Marković (Kapetan Smek) i Anica Dobra (Lusi).
Ukoliko želite da budete prvi koji će gledati animiranu 3D avanturu „Kod kuće“, napišite kratku poruku dobrodošlice Buv vanzemaljcima i pošaljite nam je na adresu pr@mcf.rs do 15. marta. Autore najboljih poruka pozvaćemo da nam se sa celim odeljenjem pridruže 18. marta kod Terazijske česme u 13h i puste balone dobrodošlice sa porukama simpatičnim Buuovima, a nakon toga krenu sa nama na specijalnu, besplatnu projekciju za celo odeljenje! Više informacija na adresi kodkuce.mcf.rs.

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Sara Jovanović predstavlja vanzemaljsku rasu Buv

Izvor: Story, 18.Mar.2015

Sara Jovanović i veliki broj osnovaca okupili su se danas kod Terazijske česme kada su pustili na stotine ljubičastih balona sa čestitkama dobrodošlice vanzemaljskoj rasi Buv...Sara Jovanović, foto: Promo..Simpatični ljubičasti vanzemaljci sleću pretpremijerno 21. marta u bioskope širom zemlje,...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.