2 razloga zašto NIKAKO ne bi trebalo depilirati intimnu zonu

Izvor: Svet, 17.Avg.2016, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

2 razloga zašto NIKAKO ne bi trebalo depilirati intimnu zonu

Čupanje dlaka, depilacija, brijanje intimne zone postalo je pod obavezno kod većine žene. Međutim, pitanje koje se postavlja jeste – da li je i u kolikoj meri to dobro po njihovo zdravlje?
Guliver/Getty Images Intimna zona je najnežije područje na telu svake žene i sa njime se mora pažljivo postupati. Nikada nemojte odlaziti u salone koji vam ne izgledaju čisto ili u one koji rade sa sumnjivim voskom.
Iako izgleda lepše i nežnije kada se izdepilira ili obrije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << područje intimne zone nije toliko zahvalno za ovakve zahvate. Pevačica Megan Martin otkrila je šta se njoj dogodilo nakon mnogo godina odrstanjivanja dlaka na ovaj način.
Još u ranim dvadesetim odlazila je na depilacije i uvek je bila zadovoljna rezultatima, sve do jednog dana dok u području intimne zone nije primetila nekakve kvrge, zbog kojih se odmah uplašila i otišla ginekologu.
Srećom, kako je pevačica objasnila za Refinery 29, nije bila u pitanju nikakva bolet, već veoma opaka reakcija na depilaciju.
Pročitajte i… Ne možete da zakopčate pantalone zbog stomaka? Zahvalite se roditeljima

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

2 razloga zašto NIKAKO ne bi trebalo depilirati intimnu zonu

Izvor: Scandal.rs, 17.Avg.2016

Intimna zona je najnežije područje na telu svake žene i sa njime se mora pažljivo postupati. Nikada nemojte odlaziti u salone koji vam ne izgledaju čisto ili u one koji rade sa sumnjivim voskom...Iako izgleda lepše i nežnije kada se izdepilira ili obrije, područje intimne zone nije toliko zahvalno...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.