(18+ FOTO) VEČERAS KIJA ULAZI U ZADRUGU: Anabela se ODMAH JAVNO oglasila! Upropastiće je!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2017, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(18+ FOTO) VEČERAS KIJA ULAZI U ZADRUGU: Anabela se ODMAH JAVNO oglasila! Upropastiće je!

Ako ste mislili da ste sve videli, grdno ste se prevarili. Pakao tek počinje...

Još uvek zakonita supruga Slobe Radanovića, Kristina Kija Kockar večeras će ući u "Zadrugu" da raščisti sve što ima sa mužem i njegovom devojkom Lunom Đogani. Još uvek nije poznato da li Kija ulazi samo na nekoliko sati ili kao ravnopravan takmičar a ova vest je očigledno uznemirila Luninu mamu, Anabelu Atijas koja se brže-bolje oglasila na društvenim mrežama.

B-U-M! DA RAŠČISTI >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << RAČUNE! Kija ULEĆE u Zadrugu, jadni Sloba i Luna! Da li postaje učesnik? Naravno...

- Ljudi, da me ne bi zatrpavali porukama obratiću vam se ovako. Ovo je moja omiljena zadrugarka od večeras, jedva čekam da pokaže pravo lice, ono o kome sam pričala još na početku u zadruzi. Kija do pobede. Ipak je žena spremna na sve zarad slave! Aplauz - napisala je Anabela pored kolaža koji je napravila od Kijinih fotografija koje su nastale na snimanju spota i na kojima je gola, a sve je "začinila" smajlijem koji plače od smeha.

ISKIDANE OD PLAČA! Anabela se javila Luni - POTRESNO javljanje! Ovde napolju vas... AUH! (FOTO)

Ljudi da me ne bi zatrpavali porukama obraticu vam se ovako. OVO JE MOJA OMILJENA ZADRUGARKA OD VECERAS, JEDVAA CEKAM DA POKAZE PRAVO LICE, ONO O KOME SAM PRICALA JOS NA POCETKU U ZADRUZI. KIJA DO POBEDE😂 IPAK JE ZENA SPREMNA NA SVE ZARAD SLAVE! APLAUZ👏👏👏

A post shared by Anabela Atijas (@anabelci) on Nov 18, 2017 at 7:34am PST

Ne sumnjamo da će ova noć biti izuzetno burna, a da li će konačno dobiti epilog ostaje da vidimo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.