POČINJE LUNIN PAKAO! Kija večeras ulazi u Zadrugu!

Izvor: Svet, 18.Nov.2017, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POČINJE LUNIN PAKAO! Kija večeras ulazi u Zadrugu!

Kristina Kija Kockar, još uvek zakonita supruga Slobe Radanovića, večeras stiže u “Zadrugu”, piše Pink.rs.
Nakon mesec i po dana od prvog ulaska, kada je u “Zadruzi” provela nekoliko sati, Kija će se ponovo pojaviti na vratima rijalitija.
Kako navodi ovaj portal, ona će se večeras posle nominacija pridružiti svom suprugu i njegovoj devojci kako bi raščistila račune s njima.
Još nije poznato koliko će se Kija zadržati u rijalitiju, a s obzirom >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << na to da se od njenog prvog pojavljivanja svašta izdešavalo, i da su Luna i Sloba tek nakon toga zvanično započeli svoju vezu pred kamerama, sigurno je da će na imanju u Šimanovcima biti više nego uzbudljivo.
SVETSVET

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

B-U-M! DA RAŠČISTI RAČUNE! Kija ULEĆE u Zadrugu, jadni Sloba i Luna! Da li postaje učesnik? Naravno...

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2017

Počinje pakao....Bomba za bombom! Posle najave presedana za večerašnje izdanje rijalitija "Zadruga" kada osim nominacija, na imanje stiže i novi učesnik zbog koga će učesnici zaplakati (više o tome na OVOM linku), sada je stigla još jedna informacija iz Šimanovaca. Ni manje, ni više, nego...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

SLOBI I LUNI SE NE PIŠE DOBRO Kija Kockar pri ulasku u "Zadrugu" otkrila šta će uraditi suprugu i njegovoj ljubavnici

Izvor: Blic, 18.Nov.2017

- Sloba je jednostavno loš čovek - rekla je Kija o svom i dalje zakonitom suprugu, a otkrila je kakav odnos će imati sa učesnicima rijalitija čim dođe u "Zadrugu"...Kija Kockar novi je takmičar rijalitija "ružičaste televizije"...- Ponašaću se normalno, kulturno, neću praviti skandale čim...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.