18+ DODIRIVAO ME PO CELOM TELU, A ONDA.. Aleksandrina EROTSKA ISPOVEST o prvoj bračnoj noći! VRELO

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2017, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

18+ DODIRIVAO ME PO CELOM TELU, A ONDA.. Aleksandrina EROTSKA ISPOVEST o prvoj bračnoj noći! VRELO

Pohotni i perverzni!

Prva prava rijalti svadba održna je juče u rijaliti programu "Parovi". Aleksadnra Subotić i David Dragojević izgvorili su sudbonosno "da" i zavetovali se na večnu jubav.

Nakon toga, Aleksandra je podelila prve utiske nakon svadbe:

- Kako se osećaš danas, kada se svadba završila?

Svadba je prošla prelepo, osećam se predivno kao gospođa Subotić - Dragojević i ne znam da li je kamera zabeležila kada sam plakala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pored bazena od sreće. Nikada nisam verovala da će me neko toliko voleti, čak nisam mislila da ću se ikada udati, niti sam sebe zamišljala u braku.

- Da li si zadovoljna kako je sve proteklo i da li ti je nešto falilo?

- Ja sam oduševljena, Jako tradicionalno, a u isto vreme i moderno, prefinjeno. Golubovi su bili divni, skidanje podvezice, bacanje bidermajera i mislim da je otišao u prave ruke. Torta, kao da je produkcija znala da je to moja omiljena... Ma sve je bilo savršeno. Malo me je kiša uplašila, ali je i ona stala u pravom trenutku. Falili su mi neki dragi prijatelji, ali su ih sve zamenili David i moja baka.

- Kako je protekla prva bračna noć, da li ste imali seks?

- Hmmm ... Bili smo jako umorni i iskreno, prvo smo zaspali. Onda me je David probudio poljupcima u toku noći i ljubio i dodirivao po celom telu. Prvo smo se mazili, a onda... Ko je gledao, zna šta je bilo ... bili smo nevaljali.

A u galeriji ispod pogledajte najupečatljivije fotke sa venčanja!

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.