100.000 EVRA na DAN? PRIZNALA DA RADI POSLOVNU PRATNJU: Uglavnom su klijenti stranci OVO JE CENOVNIK

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Dec.2019, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

100.000 EVRA na DAN? PRIZNALA DA RADI POSLOVNU PRATNJU: "Uglavnom su klijenti stranci" OVO JE CENOVNIK

"Ne mogu zaraditi od svog završenog filozofskog fakulteta..."

Poznata starleta i rijaliti učesnica "Parova", nedavno je šokirala javnost, izjavom da će se kandidovatni za predsednicu Hrvatske, pod sloganom "Sve ću vas zadovoljiti", gde je želela da se bori da se legalizuju marihuana i prostitucija. Nakon toga je objavila i cenovnik, po kom nudi svoje usluge poslovne pratnje, a sada i potvrđuje da ne može da zaradi od fakulteta pa da želi da unovči što je lepa i zgodna.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Mnogi su me krivo shvatili, naravno da su skupe cijene koje sam navela za večeru, kino i upoznavanje. Logično da to ne može priuštiti prosječni čovjek Srbije ili Hrvatske, takav posao od 4000€ dogodi se par puta mjesečno, 20.000€ par puta godišnje, ne zarađujem po danu 100.000€. Uglavnom su klijenti stranci. Nisam umišljena, ali da sam lijepa jesam, zgodna jesam, pa zašto ne bih to naplatila kad je država kakva je da ne mogu zaraditi od svog završenog filozofskog fakulteta, ne pada mi na pamet čekati na burzi rada - napisala je starleta.

Oglašavanje Ave Karabatić na njenom Instagram profilu, povodom usluga koje nudi, pogledajte ovde.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.