10 MESECI SE NIJE OKUPAO, TREBA DA SE STIDI ŠTO JE SPAVALA S NJIM Nastao haos zbog ovog Janjuševog postupka

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2020, 08:23

"10 MESECI SE NIJE OKUPAO, TREBA DA SE STIDI ŠTO JE SPAVALA S NJIM" Nastao haos zbog ovog Janjuševog postupka

Brutalno iskrena.

U sinoćnoj emisij "Zadruga - Narod pita" gostovali su Marko Janjušević Janjuš, Maja Marinković i Ivana Šopić.

Jedna od gledateljki uključila se u program i odmah se obratila Maji i Janjušu.

- Ne bih da ih komentarišem, nemam lepo mišljenje o tome. To što su uradili, to je strašno! Od svih rijalitija, ovo što su oni uradili je strašno. 35 godina čovek ima, ja ne mogu da verujem koliko on laže! Stefan i onaj Nikola su mu bili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pravi prijatelji, a on ih ogovara, čim mu okrenu leđa. Ono je strašno bilo. Za 10 meseci, čovek se nije okupao, ide deset dana u istim stvarima, preko dana i u tome spava. Ustane, ne umije se, ne opere zube. Maja treba da se stidi sa kime je spavala. Ceo dan je psuje, majku, viče na nju, svašta joj radi i na kraju dozvoli da ima s*ks sa njim, pa treba da se zapita da li je normalan. Ja ne znam da li postoji žena koja bi ovo oprostila! Što se tiče Ivane, mnogo mi se sviđa, pametna i mlada žena, elokventna, baš onakve kakve ja volim, ne da na sebe, mnogo mi je slatka bila kad je prekinula sa Janjušem, jer je provalila kakav je ološ od čoveka. To mi se svidelo i bila mi je slatka sa Stefanom i mnogo su lep par, žao mi je što je došlo do nesuglasica. Ona Maja, ono se više ne rađa! Ne zna se ko je crnji i gore! Oni su baš jedno za drugo i našli su se, ali da vam kažem, ja prljavije i odvratnije osobe od Janjuša nisam videla, on je rasturio porodicu, a stavio burmu, on treba da iskopa rupu, ja od sramota ne bih izašla na ulicu! - pričala je gledateljka.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

RAZBIJANJE ŠEST MITOVA O KORONI: Da li da vežbam sa maskom, mogu li preko cipela da prenesem virus i POMAŽE LI ALKOHOL PROTIV VIRUSA (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.