Zorana se napila zbog Katarinine prozivke

Izvor: S media, 08.Dec.2010, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zorana se napila zbog Katarinine "prozivke"

Iako se trudila da to ne pokaže, Zorani je veoma teško pala Katarinina „prozivka“ pred svim farmerima o njenom masturbiranju. Toliko da se napila na žurci, a onda i plakala, pa davila ostale, ponajviše Baneta pitanjima o Katarininom karakteru i time da li je voli ili ne i da je veća sramota što su našli njene prljave gaće, nego navodno samozadovoljavanje. Zorana je, baš kao Ekrem pre neko veče malo prošetala po dvorištu, ne bi li razbistrila misli, i bogami ostala dugo sedeći >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << napolju, iako je bilo prilično hladno.Da Zorani alkohol baš i ne prija pokazala je više puta, i pre toga na Acinoj godišnjici braka kad je "otvorila dušu" i rekla da se uvek zaljubljivala u oženjene, predstavivši sebe nesrećnu rasturačicu brakova.

Morate skinuti Flash Player verziju 8+ da bi ste pogledali spotove.

var params = { allowScriptAccess: "always" }; var atts = { id: "myytplayer" }; swfobject.embedSWF("xttp://www.youtube.com/v/VUGlvj5O78k&feature=player_embedded#!?hl=en&fs=1&rel=0&enablejsapi=1&playerapiid=ytplayerVUGlvj5O78k&feature=player_embedded#!", "ytplayerVUGlvj5O78k&feature=player_embedded#!", "500", "325", "8", null, null, params, atts);

Popivši koju čašicu više Zorani se „otvorila dizna“ pa je rešila da „otvori dušu“ pred Banetom. Rekla mu je i da niko ne veruje da je on zaljubljen u Kaću. Dodala je i da to nikad ne bi iskoristila niti pomenula na Farmi, iako je mlada Grandovka ogovarala. Zorana je pitala Baneta kome priznaje brojne kvalitete, koliko dostojanstva ima devojka koja je dozvolila sebi da i dalje bude s momkom iako je rekao da bi radije imao seks s Natalijom nego s njom.

Pop pevačica je istakla i da svesno to ne bi uradila, jer 22 godine u javnom životu nije svoju intimu izlagala javnosti i da je ružno što Kaca od nje pravi nešto što ona nije i ogovara je s Jasminom.

Ipak, Bane se pravio blesav, kao da nije baš najbolje razumeo šta mu je ona pričala.

N. G.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.