Izvor: B92, 04.Jul.2009, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni zbog pljačke banke

Beograd -- Policija je uhapsila tri mladića zbog oružane pljačke Prokredit banke na Novom Beogradu, iz koje su odneli više od 3.500 evra.

U saopštenju policije navodi se da su uhapšeni Ekrem K.(21), Miloš V.(21) i Uroš P. (20). Policija navodi da su razbojnici 3. jula, pre početka radnog vremena, ušli kroz poluotvoreni prozor sa zadnje strane banke i maskirani kapuljačama i uz pretnju oružjem od >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << radnika uzeli 3.535 evra, 150 dolara i 6.500 dinara.

Pri hapšenju kod njih su pronađene dve replike pištolja, celokupan iznos novca, dukserice sa kapuljačama i rukavice koje su korišćene pri pljački.

Uhapšenima je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti privedeni istražnom sudiji Okružnog suda u Beogradu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšeni pljačkaši banke na Novom Beogradu

Izvor: Mondo, 04.Jul.2009

Policajci Interventne jedinica MUP-a Srbije uhapsili su tri mladića zbog oružane pljačke Pro-kredit banke na Novom Beogradu iz koje su odneli nešto više od 3.500 evra.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.