Pijani Ekrem spavao u blatu!

Izvor: Vesti-online.com, 28.Nov.2010, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pijani Ekrem spavao u blatu!

Jevrić se toliko napio da je pao u dvorištu i ležao dva sata u blatu, sve dok ga slučajno nisu pronašli...

Još malo pa će postati i alkoholičar. Čak i kad nema žurki na imanju u Lisoviću, Ekrem pronađe razlog da popije. Ovoga puta je rešio da grlo okvasi zbog hladnoće. Dohvatio se rakije, ali posle desete čašice više nije znao gde se nalazi. Teturao se po dvorištu, padao, nekako na jedvite jade ustajao... A onda u jednom trenutku više nije imao snage da >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << se podigne. Ostao je da leži u blatu. Da Stefan nije pošao u klozet, Jevrić bi ostao tamo do jutra.

Farmeri su ga dovukli do kuće i smestili ga da spava nekoliko sati ne bi li došao sebi. Kad mu se malo razbistrila glava, prvi mu je prišao Aca Ilić.

Aca: Mnogo si učestao u poslednje vreme. Pao si dole u dvorištu, kotrljaš se. Kamera te snima. U redu da popiješ za slavlja, ali ti si počeo svaki dan.

Ekrem: Živa istina, u pravu si. Tačno je da sam ja najveća pijandura ovde. Nisam se nikad napio kao danas.
Pogledaj vesti o: Ekrem Jevrić

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.