PRVA TRUBA EKREMU MAMUTOVIĆU

Izvor: Kurir, 12.Jul.2010, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRVA TRUBA EKREMU MAMUTOVIĆU

SURDULICA - Najbolji orkestar ovogodišnjeg 25. "Vlasinskog leta" je Orkestar Elvisa Ajredinovića iz Surdulice, a prva truba ove kulturno-turističke manifestacije pripala je Ekremu Mamutoviću iz Orkestra Bakija Bakić iz Vranja.

Ove odluke žiri je doneo noćas u Surdulici, pošto je saslušao 19 seniorskih, šest omladinskih i tri pionirska orkestra, čime je, posle četiri dana, završeno ovogodišnje "Vlasinsko >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << leto". Žiri je proglasio i najboljeg trubača, bubnjara, basistu i tenoristu. Najbolji trubač je Milan Nikolić iz Orkestra Božidara Nikolića, bubnjar Danijel Jović iz Orkestra Nebojše Sejdića, basista Elvis Anišanović iz Orkestra Elvisa Ajdinovića i tenorista Danilo Stojić iz Orkestra Bojana Krstića.

Za učešće na ovogodišnjem 50. Saboru tubača u Guči direktan plasman su izborili orkestri: Elvisa Ajredinovića iz Surdulice, Ekrema Mamutovića iz Vranja, Božidara Nikolića iz Grdelice, Bojana Krstića iz Vladičinog Hana i Siniše Stankovića iz sela Zagužanje kod Surdulice.

Na ovogodišnjem "Vlasinskom letu" zvanje najboljeg pionirskog orkestra pripalo je Orkestru Kadrije Ajdinovića iz Surdulice, a omladinskog Orkestru Vladimira Ivanovića iz sela Zagužanje kod Surdulice. U Turističkoj organizaciji Surdulice ističu da je oko 30 različitih programa na ovogodišnjem "Vlasinskom letu" u Surdulici i na Vlasini videlo više od 10.000 posetilaca Pčinjskog okruga i juga Srbije.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

"Vlasinsko leto": Prva truba Ekremu Mamutoviću

Izvor: Glas javnosti, 13.Jul.2010, 07:07

SURDULICA - Najbolji orkestar ovogodišnjeg 25. "Vlasinskog leta" je Orkestar Elvisa Ajredinovića iz Surdulice, a prva truba ove kulturno-turističke manifestacije pripala je Ekremu Mamutoviću iz Orkestra Bakija Bakić iz Vranja...Ove odluke žiri je doneo u Surdulici, pošto je saslušao 19 seniorskih,...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.