PROSTAČINA IZ DSS: Biljana bi pu.ila i Ekremu!

Izvor: Kurir, 01.Nov.2013, 00:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROSTAČINA IZ DSS: Biljana bi pu.ila i Ekremu!

Član Glavnog odbora DSS na svom nalogu na Tviteru ne zna za granice pa je za Milicu Živanović napisao: Nepismena prostakuša i profesionalna gutačica ku..ca progutala slovo i svi se iznenadili, pa šta ste očekivali, da kaže orao?!

BEOGRAD - Nepristojnost na Tviteru ne zna za granice, a predsednik DSS nije obavešten o tome!

Milovan Mića Đurđević, član Glavnog odbora DSS, na svom nalogu na Tviteru oštro je napao spisateljicu Biljanu Srbljanović, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << za koju je napisao da je „smrdljiva ulepljena raspala narkomanska aljkavuša“. Đurđević nije štedeo najprljavije psovke na račun Srbljanovićke:

- Stavi prvo sliku i podatke, pi*ice smrdljiva, pa onda pokaži hrabrost, a sad m‘rš u rupu, smrade! - napisao je Đurđević, a zatim dodao:

-Ti bi i Ekremu Jevriću p*šila k*ac samo da malkice izađe u novinama.

Mladom članu DSS ovo nije prvi put da psuje iz sve snage po društvenim mrežama. Gotovo u svakom drugom njegovom postu nalazi se neka najgora psovka, dok ga starlete posebno inspirišu.

Tako je za Milicu Živanović napisao: „Nepismena prostakuša i profesionalna gutačica ku*ca progutala slovo i svi se iznenadili, pa šta ste očekivali, da kaže ‚orao‘?!“ Đurđević je 12. oktobra na svom nalogu ostavio poruku i Aleksandru Tijaniću: „Tijaniću, evo čitam kako poručuješ svima koji nisu plaćali pretplatu da ćeš ih tužiti, a ja tebi onako od srca poručujem da pu*iš ku*ac!“

Kurir juče nije uspeo da dođe do autora neprimerenih postova jer broj telefona koji smo dobili u DSS nije bio u funkciji. Biljana Srbljanović, takođe, juče nije htela da komentariše uvrede na svoj račun, već je „kulturno“ novinaru Kurira spustila slušalicu.

S druge strane, portparol DSS Petar Petković rekao je za Kurir da ne može da komentariše lične stavove i rečnik članova DSS.

- Kao portparol DSS mogu da komentarišem zvanične stavove politike DSS. Sve ostalo ulazi u domen privatnih stavova, kakav je i stav autora tvitova koji nije maloletan da bi bilo ko komentarisao njegove reči koje po sadržaju, terminologiji i stilu ne pripadaju DSS, i to je svima jasno - poručio je Petković.

Još neki tvitovi Milovana Đurđevića

- Je.o vas Džastin Biber, klošar mali nedoje.ani!!!

- Kada će glupave, jeftine kurvetine sa ajfonovima da shvate da je mobilni telefon sredstvo za komunikaciju, a ne statusni simbol?!

- Pivo sa ukusom ribizle, čips sa ukusom slanine... pa šta je sledeće, govno sa ukusom maline?

- Meni su uticajni tviteraš i starleta isti ku.ac.

Reagovanja

Zoran Babić funkcioner SNS

Smatram nebitnim ono što na Tviteru iznosi nebitan lik iz DSS. Naravno da osuđujem takvo ponašanje i rečnik, ali takođe smatram da mu ne treba pridavati značaj jer to usmerava reflektore ka drugima koji se tako ponašaju, a ne bave se suštinskim problemima u društvu.

Dejan Radenković poslanik SPS

Takvo ponašanje je bruka i za porodicu tog političara, ali i za stranku. Korišćenje tako vulgarnih reči nikome nije dopustivo, a pogotovo ne javnoj ličnosti. A ukoliko se jedan političar i član najužeg rukovodstva jedne stranke tako ponaša, to ne ostavlja ni lepu sliku o političarima u Srbiji.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Član DSS: Biljana Srbljanović bi pu.ila i Ekremu!

Izvor: Kurir, 01.Nov.2013

Član Glavnog odbora DSS na svom nalogu na Tviteru ne zna za granice pa je za Milicu Živanović napisao: Nepismena prostakuša i profesionalna gutačica ku.ca progutala slovo i svi se iznenadili, pa šta ste očekivali, da kaže orao?!..BEOGRAD - Nepristojnost na Tviteru ne zna za granice, a predsednik...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.