Ivan Ivanović: Samo Ekrem nema vaške, imaju i one nivo!

Izvor: Kurir, 27.Apr.2013, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivan Ivanović: Samo Ekrem nema vaške, imaju i one nivo!

Emisija „Veče kod Ivana Ivanovića“ ostaće upamćena ne samo po šamaru koji je voditelj popio od Anice Dobre već i po šali koju je voditelj uputio javno na račun Ekrema Jevrića

Poznat po svom britkom jeziku koji nikoga ne štedi, Ivan se na početku emisije osvrnuo i na aktuelnu "Farmu“ komentarišući kako skoro svi farmeri imaju problema sa vaškama osim jednogu kućanina.

"Samo Ekrem nema vaške. Pa mislim, i vaške imaju neki nivo.", rekao je Ivanović i dobio aplauz iz publike propraćen smehom.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NISKO: Ivan Ivanović ponizio Ekrema!

Izvor: medio.rs, 27.Apr.2013

Sinoćnja emisija „Veče kod Ivana Ivanovića ostala je upamćena ne samo po šamaru koji je voditelj popio od Anice Dobre već i po prilično neukusnoj šali koju je ivan uputio javno na račun Ekrema Jevrića.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.