Gradonačelnik Istanbula zaražen koronom: Hospitalizovan sa povišenom temeperaturom

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2020, 15:04

Gradonačelnik Istanbula zaražen koronom: Hospitalizovan sa povišenom temeperaturom

Gradonačelnik Istanbula Ekrem Imamoglu potvrdio je da je sinoć hospitalizovan, nakon što su rezultati testa pokazali da je pozitivan na korona virus.

On je rekao da je u bolnicu primljen sa temperaturom, ali da se sada oseća bolje.

Gradonačelni Istanbula je rekao da je u bolnicu primljen u petak oko devet sati uveče, sa temperaturom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 38 stepeni. Tvrdi da se sada oseća bolje, da njegova temperatura nije visoka i da njegovo stanje nije zabrinjavajuće.

Imamoglu je član je Republikanske narodne stranke, koji je za gradonačelnika Istanbula izabran na ponovljenim izborima juna prošle godine.

Pobedom na izborima, Imamoglu je zadao udarac vladajućoj Stranki pravde i razvoja i njenom lideru turskom predsedniku Redžepu Tajipu Erdoganu, a gradske vlasti i vlada od tada povremeno ulaze u konflikte.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.