FARMA: Počelo momačko i devojačko veče

Izvor: Poznati.info, 17.Maj.2013, 22:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FARMA: Počelo momačko i devojačko veče

Za potrebe devojačke večeri, Stanija je “angažovala” gazdu Ekrema da bude striper na zabavi

Poslednjih nekoliko dana svi pričaju o svadbi Stanije i Ša.

Svi Farmeri su se toliko uživeli u uloge da Bebi Dol sve vreme oslovljava Ša sa “sine”. Zadruga je odlučila da se Staniji i reperu organizuje devojačko i momačko veče.

Za potrebe devojačke večeri, Stanija je “angažovala” gazdu >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << Ekrema da bude striper na zabavi. On se u prvi mah zbunio kada mu je starleta rekla da mora da se skine u gaćice i rekao da je momačko veče kada se dva muškarca ljube.

Međutim, nisu svi raspoloženi. Stanija i Filip su raskinuli u toku dana i palo je mnogo teških reči nakon kojih se Stanija iselila iz zajedničkog kreveta.

Izvor: Kurir

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.