Ekrema Jevrića napale žene u klubu

Izvor: Večernje novosti, 02.Avg.2013, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekrema Jevrića napale žene u klubu

Internet zvezda Ekrem Jevrić poznatiji kao Gospoda, nastupio je na humanitarnoj večeri organizovanoj na splavu Blejvoč. Ekrem je nastupio sa Akijem, a njegov mega hit “Kuća pos'o ” zapalio je masu, naročito pripadnice nežnijeg pola.-Žene su bukvalno skakale na njega, hvatale ga za vrat i razvlačile po splavu, a po završetku nastupa nisu dozvolile da izađe – rekao je očevidac. - Slale su mu piće i brojeve >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << telefona, a unezvereni Jevrić, sudeći po izrazu lica, nije znao šta mu se dešava. Ekrem, Aki i Katarina Grujić izveli su po nekoliko pesama u humanitarne svrhe, tačnije u cilju prikupljanja novca za lečenje mlade mame Sanje Nadoveze iz Beograda, a pridružio im se i Renato Henc koji je bio gost večeri na splavu.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Ekrem napadnut na splavu! FOTO

Izvor: NaDlanu.com, 02.Avg.2013

Folk zvezda Amerike i Kanade Ekrem Jevrić poznatiji kao gospoda, nastupio je utorak uveče na humanitarnoj večeri organizovanoj na splavu Blejvoč. ..Ekrem je nastupio sa Akijem, a njegov mega hit „Kuća – pos'o“ zapalio je masu, naročito pripadnice nežnijeg pola.- Žene su bukvalno skakale...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.