Ekrem kaznio seljane nespavanjem do jutra!

Izvor: Kurir, 22.Mar.2013, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekrem kaznio seljane nespavanjem do jutra!

Zadruga je odlučila da kazni farmere jer su neki ukućani šaputali, što je kršenje pravila rijalitija

Gazda Ekrem kaznio farmere nespavanjem!

Svi ukućani su se u bade mantilima okupili u dnevnu sobu gde je gazda čitao pismo koje je dobio od zadruge u kojem je pisalo da od Ekrema očekuje da kazni farmere jer su neki od ukućana šaputali tokom dana što je izričito zabranjeno i kršenje pravila. Predloženo je nekoliko načina sankcionisanja farmera, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << a gazda je odlučio da farmere kazni tako što neće smeti da zaspu celu noć.

Svi ukućani moraju da budu u dnevnoj sobi da za stolom pevaju, pričaju "vicove" i niko ne sme da ide u krevet dok im Ekrem ne da dozvolu.

Farmeri su pre svih imenovali Ša i Jovanu da su najviše šaputali, a da za to nije bilo potrebno. Napravili su kafu i seljane čeka besana noć, a već ujutru mnogo posla i obaveza koje moraju da urade.

Zorica Marković, koja pije tablete, tražila je da ide da spava i da je za nju to naporno i da treba da ide da legne. Ekrem joj je prvo rekao da ima doktora iza ugla, da bi joj potom dozvolio da ide da spava. Zorica se zainatila i odlučila da u inat neće sad spavati i da će leći kad joj se bude spavalo.

Stanija je zaključila da je kazna ipak dobra bar za sluge i da se večeras neće gušiti u dimu u kućici za sluge.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Ekrem kaznio seljane nespavanjem do jutra!

Izvor: Dzungla.org, 22.Mar.2013

Zadruga je odlučila da kazni farmere jer su neki ukućani šaputali, što je kršenje pravila rijalitija. Opširnije na Kurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.